همسایه صرفا با ظن و گمان و بدون هیچ مدرک و شاهدی،از بنده با عنوان سرقت شکایت نموده،چگونه اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۹ #98963787

باسلام
بنده در یک مجتمع ۴ طبقه ۱۲ واحدی سکونت دارم، که چندی پیش یک دستگاه کولر آبی ۴۵۰۰ که در درب ورودی مجتمع در زیر پلها بوده به سرقت رفته و همسایه ما بدون هیچ مدرک و شاهدی فقط بر حسب گمان و سوءظن از بنده شکایت نموده و امروز از کلانتری برای بنده احضاریه اومده باید چیکار کنم؟
آیا میتواند برای من از حیث آبرو و اعتبار مشکل ساز بشه؟
چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اعاده حیثیت و یا بالاتر از آن افترا ابتدا نیازمند آن هستید که برائت شما در پرونده کیفری صادر شود، اگر دلیلی برای اثبات ادعای خویش ندارند پس به علت عدم کفایت ادله قرار منع تعقیب صادر خواهد شد