آیا اداره حق اعتراض به رای بدوی کیفری را با توجه به شرایط زیر دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #98911710

سلام، دادگاه بدوی کیفری رای برائت از دریافت رشوه را برای کارمند صادر کرده، برگه بدوی توسط اداره در وقت قانونی مورد اعتراض و تجدید نظر خواهی قرار گرفت. با توجه به اینکه اداره مجازات خود را در هیات تخلفات اداره برای کارمند انجام داده و اخراج نموده و تنها وظیفه گزارش تخلف رشوه را به دستگاه قضایی (دادستان) به عنوان مطلع را دارد، و هیچ جای قانونی ننوشته که شاکی هست ( مگر اینکه ضرری به اداره وارد و آن را مطالبه نماید که ضرری هم کارمند اینجا وارد نکرده است. ) ، آیا اون کسی که حق اعتراض داره دادستان ( که به اونجا هم رای ابلاغ شده است و مورد اعتراض هم واقع نشد ) مگر نیست ؟ اگر هم اسناد و ادله و اعتراضی هم داشته باشند نباید به دادستان بگند تا از طرف ایشان (دادستان) اگر تشخیص دادند اعتراض نماید. با توجه به توضیحات فوق آیا اداره حق اعتراض به رای بدوی را داشته است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در جرم رشوه با تو جه به اینکه جرم مطلقی هستش و به صرف انجامش، بدون اینکه انجام کار مورد رشا توسط مرتشی نیاز باشد، جرم تشکیل شده است، بنابراین صرف ضرر رسیدن تو این مورد به اداره مهم نیست. بلکه به صرف تشکیل جرم مذکور اداره شاکی میباشد. زیرا بره دیده اداره مذکور میباشد نه رشوه دهنده و گیرنده.. بنابراین اعتراضشون درست هستش