رای قطعی دادگاه صادر شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۶ #98879328

با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم من شوهرم رو به دلیل ضرب و شتم شکایت کرده بودم الان یه حکم اومده که قطعی هستش و واسه اعتراض جا نداره در حالی که وقتی رفتم دادگاه گفتن واسه اتیان سوگند بیا ولی قاضی گف هنوز لازم نیست حرف هردو مون رونوشت بعدش من گفتم مدرک دارم صدای ضبط شده باباش رو که گفته پسرم زده تش و منم سیلی زدم بهش و برگه پزشک قانونی دارم که نوشته عارضه تورم در سمت چپ صورت ولی تو حکم ضرب و شتم و رد کردن به پدرش هم نوشتن جهت دلسوزی سیلی زده الان من چیکار کنم میخوام ثابت کنم واسه پرونده دیگه هم لازم دارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا مطمعن شوید که حکم قطعی است و در صورت قطعی بودن در صورتی که مدارک جدیدی دارید میتوانید مجددا درخواست مجدد بدهید و به پیوست مستندات جدید مستندات قبلی رانیز ارائه کنید

با سلام
اگر فرجه قانونی برای اعتراض تجدید نظر موجود باشد میتوانید به حکم صادره معترض باشید
با استناد به گواهی پزشکی و نیز داشتن شواهد و مدارک دیگر دال بر ضرب و جرح ، میتوانید به حکم صادره اعتراض نمایید

سلام بله رای در خصوص دیه ی کمتر از یک دهم قطعی است و قابل تجدیدنظر نیست.

درود
حکم قطعی قابل اعاده دادرسی می باشد اگر جهات اعاده دادرسی موجود باشد.