شاهد برای اثبات ضرب و شتم کافیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۰۹۵ #98795685

سلام.بنده با ماشین خودم که داشتم به طرف محل کار میرفتم یه پراید راه منو مسدود کرد که فقط بهش گفتم چخبره از ماشین پیاد شد ومنو با مشت و لگد زیر کتکش انداخت که زیر چشمم پاره و خونریزی کرد وچند قسمت بدنم کبود خراش برداشت که راننده بعد ضرب با کمک دوستش,پا به فرار گذاشت که بعد فرارش ۱۱۰ اومد ومنو با چشم خون آلود و لباس پاره دید من هم پلاک ماشینو برداشته بودم.با برگه ۱۱۰ به کلانتری و پزشک قانونی رفتم که بعد اون قاضی دستور تحقیق محلی و استعلام راننده پراید که بعد استعلام احضارش کردن کلانتری که ماشین هم به اسم یه خانومه که کلانتری نیومدن من شاهد هم بردم کلانتری احضاراتشونو گرفتن مامور هم بردم واسه تحقیق که گفتن درگیری بوده.ممنون میشیم راهنماییم کنید حالا که طرف کلانتری نیومده قاضی که بعد چند روز دیگه جلسه دادگاهمه منو خواسته دستور توقیف ماشینو میده یا باز احضار میفرستن براش برگه ۱۱۰ با پزشک قانونی و شاهد برای اثبات ضرب و شتم کافیه.تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله استناد به شهادت شهود برای شما مفید فایده خواهد بود.

سلام

احتمالا جهت احراز امر مجدد اقدام به ارسال ابلاغیه نماید

همچنین استناد به شهادت شهود قطعا موثر خواهد بود

با سلام
برای اثبات ادعای خود نیاز به شهادت شهود دارید ولیکن در صورت عدم وجود شاهد و یا در کنار شهادت شهود می توانید برای کمک به علم قاضی چنانچه دوربین مدار بسته ای در آن منطقه وجود داشته باشد به فیلم دوربین نیز استناد نمایید.

سلام برای اثبات جرم ضرب و جرح علاوه بر نامه پزشکی قانونی وجود شهود نیز لازم است و نیز گزارش پلیس ضمیمه پرونده شده و همین ها کافی است که جرم ثابت شود و چناچه مجرم از طریق پلاک ماشین شناسایی نگردیده می توانید از طریق چهره نگاری او را شناسایی کنید و نیز اگر در ان حوالی دوربین مداربسته نیز وجود داشته باشد با دستور قضایی میتواند ضمیمه پرونده شود.

بودن شاهد خیلی تو روند پرونده کمک میکنه