با توجه به اینکه ۱۴ ماه از واخواست میگذره چجوری میتونم با استناد به شکایت قبلی هم از امضا کننده هم ضامن شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #98539628

سلام و عرض ادب.
بنده ۱۸۰ میلیون سفته دارم و اسفند ماه ۹۷ واخواست زدم. دادخواست اولیه مطالبه وجه سفته و اعسار از هزینه دادرسی بود. پرونده وارد مطالبه وجه سفته نشد و چند جلسه برگزار شد که طرف مقایل نیومد جهت اعسار هزینه دادرسی. اعسار پذیرفته نشد و اعتراض زدم قبول نشد. دادکاه تا ۱۲ سال ۹۸ مهلت داد هزینه دادرسی پرداخت کنم ولی نتونستم جور کنم. الان به هر زوری جور کردم و میخوام مجدد شکایت کنم. مد نظر من ظهر نویس سفته ها هست.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواستی در این خصوص به ضامن و صدور کننده اقامه نمایید

سلام
با طرح دعوی در دادگاه بطرفیت صادر کننده و ضامن

سلام
شما می توانید در یک دادخواست هم از صادرکننده و هم از ضامن ادعا کنید و علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهید و مطالبه وجه از ضامن محدودیت زمانی ندارد و آنچه محدودیت زمانی دارد مربوط به ظهرنویس است که مشمول موضوع شما نمی باشد