جریمه نگهداری تفاله کشمش، دستگاه تقطیر و مشروبات الکلی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۵ #98423186

سلام، در منزل دوست بنده تفاله کشمش و دستگاه تقطیر پیدا شده و پس از رفتن به آزمایشگاه خالص ۱۹۷ لیتر بدون تفاله با الکل ۸ درصد ثبت شده. میشه لطفا بهم بفرمایین جریمش چقدر است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شلاق حبس و جزای نقدی و ضبط آلات و ادواتی که برای ساختن مشروبات استفاده میشده

با سلام با توجه به سوابق قبلی ایشان می توانند مجازات حبس شلاق و جزای نقدی برای ایشان در نظر بگیرند

با سلام
مجازات آن حبس، شلاق و جزای نقدی خواهد بود. آلات و ادوات مستعمل در ارتکاب جرم نیز وفق ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی ضبط یا معدوم خواهد شد.

سلام
هر سه مجازات حبس، شلاق و جزای نقدی

سلام، سه مجازات حبس، شلاق و جزای نقدی را با هم بدنبال دارد

سلام جرمش حبس،شلاق و جزای نقدی می باشد،آلات و ادوات جرم هم به نفع دولت ضبط می شود.

درود بر شما
کتاب پنجم‌قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده):
ماده ۷۰۲
(اصلاحی ۱۳۸۷/۸/۲۲) - هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار (۷۴) ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده محکوم می‌شود.
با توجه به میزان مشروبات کشف شده، آلات‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و ادواتی که جهت ساخت یا تسهیل ارتکاب جرائم مذکور مورد استفاده قرار می‌گیرد و وجوه حاصله از معاملات مربوط به نفع دولت ضبط خواهد شد.
دادگاه هم نمی‌تواند تحت هیچ شرایطی حکم به تعلیق اجرای مجازات مقرر صادر نماید.
موفق باشید