مطالب اجرت المثل ایام زوجیت بعد از فوت مرد امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #98362138

با سلام مادرم بعد از فوت پدرم مریض شده و ۸۶ سال سن دارد که سرپرستی آن بعهده من است در واقع هیچ کدام از چهار دختر و سه پسرش بهش رسیدگی نمیکنن. و الان تقاضایی با عنوان مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت به دادگاه داده است و پسران و دخترانش وکیل گرفته اند و میگویند هیچ حقی ندارد. لطفا بهم بگوئید آیا حق دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر طرح چنین دعوایی از سوی زوجه فاقد منع قانونی می باشد

سلام
بله ایشان استحقاق دریافت اجرت المثل ایام زوجیت با اخذ نظر کارشناس را دارند

با سلام و احترام منعی برای مطالبه اجرت المثل به طرفیت وراث شوهر برای مادر شما وجود ندارد اما کار زوجه (مادر شما) برای اثبات انجام امور منزل به دستور شوهر با توجه فوت او کمی دشوار به نظر می رسید.مادر شما می‌تواند این موضوع را اثبات و اجرت المثل خویش را دریافت نماید

سلام و درود
مسلما مادر شما ذیحق است و با ارجاع امر به کارشناسی اجرت المثل تعیین و اجرت آن پرداخت میشود.
موفق باشید.