حضانت موقت طفل شیرخوار به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۳۴ #98337

سلام به دلیل ضرب و شتم اومدم خونه پدرم همون موقع خواهرشوهرم بچه رو ازم گرفته الان دوروزه که هرکاری میکنیم حاضرنمیشه لچه رو بده شوهرمم راضی بود بچه دست من باشه.میخوام درخواست حضانت موقت کنم میخوام بدونم بعد دریافت حکم چجوری بچه رو قانون ازشون میگیره واینکه میتونن مخالفت کنن و بچه ۱۸ماهه که شیرمادر هم میخوره رو ندن؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به شورای حل اختلاف محل اقامت ایشان مراجعه کنید و برای ملاقات با فرزند اقدام کنید.