استفاده از مستمری پدر فوت شده توسط دختر مطلقه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱ #98041722

خواهرم از مستمری همسرش استفاده می‌کرد، بعد از ازدواج دوم قطع شد و حالا هم مطلقه شده است. آیا می‌تواند از مستمری پدرم که فوت شده استفاده کند؟

مشاوره حقوقی بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بله. مشروط به اینکه شاغل نباشد

درود بله چون مجرد هستند و شغلی هم ندارند میتوانند از مستمری پدر استفاده کنند

سلام بله مستحق دریافت بوده است.

با سلام
بله امکان پذیر است.

با سلام
بله این امر امکان پذیر می باشد.

سلام هم وطن گرامی
شما می توانید طی دادخواست مطالبه وجه چک و باتوجه به رای وحدت رویه جدید مطالبه تاخیر تادیه نیز بنمایید.
حال در خصوص گذشت پنج سال از چک تقاضای تامین خواسته و عدم پرداخت خسارت احتمالی متاسفانه اختلاف نظر وجود داشته بعضی از قضات شعبه عدم خسارت احتمالی را می پذیرند و بعضی با استدلال گذشت پنج سال اسناد تجاری توسط تجار همچنان بر این رویه تامین خواسته بدون خسارت احتمالی را نمی پذیرند. لذا اختلافی است این موضوع
اما حق و حقوق شما همچنان پابرجاست علی الخصوص تاخیر نادیه چک مذکور

سلام بله امکان پذیر هست