اگر طلاق بگیرم حضانت بچه رو چطور میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۸ #98005267

سلام وقت بخیر من دو ساله ازدواج کردم و یه بچه یازده ماهه دارم. شوهرم اعتیاد داشت از اول ازدواج اما چون خودم اصرار کرده بودم به ازدواج دیگه به خانواده و کسی شکایتی نکردم و یکسال و نیم ایشون تو خونه خوابید و تریاک کشید و سرکار هم نمیرفت از قرض و از جیب و... درامد داشتیم. تا پول ارث بهش رسید تونستیم به زور یه خونه بخریم و با وام ازدواج هم ماشین گرفتیم. بالاخره شربت متادون رو جایگزین تریاک کرد اما کار نمیکرد بخاطر وضعیت بارداری من از وقتی خونه گرفتیم تا الان که یکسال از خرید خونه میگذره خونه این و اون بودیم تا اینکه الان که خونه مادر من هستیم من سرکار میرم تا عصر و ایشون نصف روز میره اسنپ. اخلاق نداره چه وقتی تریاک میکشید چه الان خیلیئ بداخلاقه نباید هیچ اظهارنظری خلافش بکنم نیاید جوابشو بدم یا ناراحت بشم وقتی داد میزنه سرم. تو بارداری یکی دوبار منو زده. یکبار تو خیابون باهام دعوا کرد ولم کرد رفت و تهدید کرد حق ندارم خونه خواهرش که توش زندگی میکردیم برگردم. ازش میترسم جرات دفاع از خودم رو خیلی وقتا ندارم. سر بچه هم داد میکشه. تا بحث میکنیم میگه برو خونه بابات. ازدواج هم کردیم دو ماه اول مخصوصا دو هفته اول خیلیی اذیتم کرد با بهونه گیری های الکیش و هی زد تو ذوقم و چمدونمو یکبار اورد که برم خونمون. تا امروز از اخلاقش زده شدم. کلا خسته شدم از زندگی. خونه هم به نام منه. اگر بخوام جداشم چطور و با چه بهونه ای باید اقدام کنم ایشون قبلا یه زن هم داشته که دو ماه بعد از ازدواج میره طلاق میگیره. سوالم اینه که چطور راحت طلاقمو بگیرم و نگران هستم که بچه رو ازم بگیر‌ه. میخوام حضانتش مال خودم باشه بچه م پسره. ببخشید طولانی شد و شاید خیلی حرفامم اضافه بود

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، مصادیقی که شما فرمودید از مصادیق عسر‌وحرج بوده و درصورت اثبات آنها در دادگاه می‌توانید طلاق بگیرید و نظرچز به اعتیاد ایشان، حضانت فرزند را هم می‌توانید برعهده بگیرید ....