هیچ راهی است که من بتوانم دادگاه خانواده تهران که هم محل سکونت من و هم همسرم است اقدام نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۴ #97924021

با سلام
من و خانمم دچار اختلاف هستیم و دارای یک پسر دو سال و نیم هستیم
در ضمن عقد شرط شده است که حضانت و نگهداری فرزند با من است ولی چند تا مشکل داریم خانم من تهران است ولی از آنجایی که پدر بزرگش رییس شورای حل اختلاف یکی بخش می باشد و دادگاه ان بخش یک شعبه بیشتر ندارد آدرس ثنا خود را به آنجا تغییر داده و مشکلات زیادی داریم به طوری که در تمامی پرونده ها تماما در دادگاه بدوی و شورا رای به ضرر من صادر می شود و بعد از پیگیری و تجدید نظر خواهی رای ها به نفع اینجانب نقض می گردد
من در مورد حضانت فرزند نیز میخواهم اقدام کنم ولی قاضی تلویحا به من اعلام کرده که به من رای نمی دهد
از آنجایی که برای من فرزند مهم است و شرایط خانوادگی زندگی همسرم نیز مناسب نیست ( ۱- مادر ایشان بعد از طلاق جدیدا ازدواج کردند و بعضی روزها فرزند من کنار مادر ایشان و همسر جدیدشان می باشد ۲ بعضی روزها خانمم من در منزل پدر بزرگشان زندگی می کنند و بیشتر شب ها در آنجا داییشان که بسیار دخالت در زندگی ما داشتند و نسبت به تربیت فرزند ما نیز دخالت می کنند همراه با فرزندانشان هستند ۳ جدیدا خواهر خانم اینجانب گویا دارند نسبت به تغییر جنسیت اقدام می کنند و نگران تاثیرات منقی که در جو متشنج خانواده بابت این موضوع ها هستم )
حتی با مشاور که مراجعه کردیم نیز معتقد است از انجایی که همسر من مستقل تصمیم نمی گیرد و فرزند من پیش چند تفکر مختلف است بهتر است که حضانت با من باشد
اگر قاضی بدوی در همان شهر حاضر به کسب نظر مشاور نشد . من چه کار می تواانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید در دادگاه خانوده شهر تهران اقدام نمایید

حضانت مطابق قانون دختر پسر از سن ۷ سالگی با پدر است اگر توافقی شده که حضانت با شما باشد میتوانی اقدام از طریق دادگاه صورت بگیرد در ضمن اگر فرزندان شما در شرایط نامناسب در حال بزرگ شدن هست باید بازهم از طریق دادگاه اقدام کنی

محل سکونت خانم همان محلی است که شوهر در آن سکونت دارد لذا شما باید کلیه شکایت خود را در محل زندگی خود بدین