در تجاوز اگر ثابت شود فرد متجاوز دچار بیماری بوده در حکم تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۶ #97903267

۱- در پرونده تجاوز اگر ثابت شود فرد متجاوز دچار بیماری خودارضایی بوده در حکم تاثیری دارد؟
۲-اگر فرد متجاوز پس از تجاوز توبه کرده باشد تاثیری در حکم دارد؟
اگر دارد تا چه میزان است؟
و روش اثبات توبه برای دادگاه چگونه هست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بیماری تاثیری ندارد
تاثیر توبه نیز منوط به اوضاع پرونده و نظر قاضی می باشد

سلام
۱-این موضوع تاثیری در پرونده نخواهد داشت.
۲-در صورتیکه توبه پیش از اثبات جرم حادث شده باشد، طبق نطر قاضی میتواند باعث تخفیف در مجازات شود
۳- میتواند نزد قاضی مربوطه یا فرد معتمدی صورت گرفته و گواهی این امر تقدیم قاضی شود

سلام. در مورد سوال اولتون خیر تاثیری ندارد.. درمورد سوال دومتون.. اگر توبشون قبل اثبات جرم باشه بله جرمشون تخفیف پیدا میکنه و به حبس یا شلاق تعزیری درجه شش یا هردوشون محکوم میشه.( حبس ۶ ماه تا ۲ سال یا ۷۴ ضربه شلاق).. چون مجازات اصلیش اعدامه اما اگر قبل از اثبات جرم تپبه نکرده باشه، بلکه جرم با اقرار اون ثابت شده باشه ، دادگاه میتونه عفو اون رو از طریق رییس قوه قضاییه از رهبر بخواد.. روش اثباتم میتونه بره پیش اخوند توبه کنه و ازیشون دست نویسی بگیره یا اینکه در دادگاه پشیمانی خودشو هر طور که توبشو برسونه ابراز کنه .. میتونید از قضات دیگرم سوال کنید ببنید برای توبه چه چیزی رو معتبر میدونن . فقط متهم خودشو رو نادم نشون بده همیشه و ابراز پشیمانی بکنه

سلام
در تجاوز از آنجا که موضوع جنبه حق الناسی دارد توبه تاثیری در مجازات ندارد.