با شکایت ترک انفاق، و در مقابل رای نفقه حقوقی زودتر بیاد و مرد ان را پرداخت بکند جلوی حکم کیفری و زندان گرفته میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۸ #97880967

اگر کسی ترک انفاق شکایت کرد و کیفر خواست بیاد ولی رای دادگاه صادر نشود و در طرف مقابل رای نفقه حقوقی زودتر بیاد و مرد ان را پرداخت بکند جلوی حکم کیفری و زندان گرفته میشود

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جرم ترک انفاق از جرایم قابل گذشت است چنانچه نفقه را پرداخت کنید و رضایت شاکی را جلب نمایید اجرای حکم منتفی می شود ولی چنانچه رضایت شاکی جلب نشود هر چند نفقه را پرداخت کنید حکم صادر اجرایی خواهد شد.

سلام.چنانچه محکومیت ایشان در دادگاه کیفری قطعی شود پرداخت یا عدم پرداخت نفقه تاثیری در اجرای مجازات ندارد مگر اینکه رضایت شما را جلب کند