اگر شکایت کنم میتونم به جرم تعرض به حریم خصوصی ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #97788540

سلام وقتتون بخیر
امروز ( صبح عاشورا ۹۸ ) یک عدد خودروی پرشیا با سرعت پیچید جلوم و از خودرو پیاده شد بدون دلیل شروع کرد به کتک زدن من در داخل خودرو و سپس میخواست منو پرت کنه پایین و خوشبختانه تونستم فرار کنم، اونجا دوربین بود و اگر شکایت کنم میتونم به جرم خفت گیری و تعرض به حریم خصوصی ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح شکایت یه استناد فیلمن دوربین دارید و همچنین حتما به شماره انتظامی خودرو در شکایت خود اشاره نمایید

جنانچه جراحاتی به شما وارد شده است به کلانتری محل وقوع جرم مراجعه کنید و نامه ای برای پزشکی قانونی بگیرید ، جرم شخص مذکور، ضرب و جرح عمدی است و به دیه محکوم می شود ، اگر به شما توهین لفظی و یا فحاشی شده است ، به شکایتتان اصافه کنید

سلام شکایت ضرب و جرح کنید و به کلانتری هم اعلام کنید که در آن محل دوربین بوده تا چک شود