پس گرفتن هدیه بعد از طلاق امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۸۹ #97587489

حدود ۶ ماه از طلاق توافقی در قبال بخشش مهریه ما گذشته . الان متوجه شدم اگر مرد هدیه ای جهت استحکام زندگی و علاقه به زن داده باشد ولی زن بعد مثلا یک سال از حق طلاق خود استفاده کند و طلاق بگیرد مرد میتواند هدیه خود را پس بگیرد . البته موقع خرید چون اقساطی بود و چکهای من مشکل داشت از چکهای زنم استفاده کردیم و پول پیش را من دادم همچنین ۴ قسط از پنج تا رو من دادم و اونم یکی داد و به حسابش میریختم تا پاس بشه و همه چیز به نامشه منجمله سند . ایا میتونم یه قسطی که داده بهش برگردونم و ماشین رو قانونی از این اهن پرست پس بگیرم دلم خنک بشه

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استرداد هدایا امکان پذیر است یعنی در دوران نامزدی. لذا اگر هبه شده باشد باید ابتدا هبه را اثبات کنید در زمانیکه زن و شوهر هستید نه الان که طلاق گرفته اید.