امکان این هست که صلح نامه ای تنظیم کنیم و ارثیه رو قانونی منتقل نماییم به فرد دیگری و اون فرد مالیات بر ارث رو پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۰ #97569627

سلام خسته نباشید
مادر ما فوت کرده والان وراث باقیمانده شوهر و ۶ پسر متوفی الان برگه انحصار وراثت رو داریم ولی هنوز برای مالیات اقدامی نکردیم پدر ما الان می گه من چیزی از اون خدا بیامرز نمی خوام و گفتن بیاید صلح کنیم امروز رفتم دفترخونه گفتن پدرتون نمی تونه همچین کاری کنه و باید مالیات بر ارس رو اول پرداخت کنید و بعد اون سهم خودرو سند بزنه به اسم هر شخصی پدر ما سن اش زیاده و قبلا از همسر اولش یک دختر داره که در خارج کشور زندگی می کنه ما از این می ترسیم خدایی نکرده روزگار این دختر رو در ارثیه مادری ما سهیم کنه ما الان چیکار کنیم خیالمون راحت باشه ایا باید راهی که دفترخونه گفت رو بریم یا امکان این هست که صلح نامه ای قید کنیم و ارثتیه رو قانونی منتقل کنیم به فرد دیگری و اون فرد مالیات بر ارث رو پرداخت کنه ممنون می شم راهنمایی کنید ارثیه مادر هم به قرار زیر هست
یک مغازه
چند تا ملک
ارثیه مادریشون( شامل یک مغازه و چند زمین و یک ملک)

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نقل و انتقال رسمی نیاز به مالیات بر ارث دارد.

مالیات بر ارث باید پرداخت گردد و شما از همه وراث وکالت نامه بگیرید تا خودتان کارهای اداریش را انجام دهید.

با سلام
می بایست مالیات بر ارث پرداخت گردد .

برای نقل و انتقال رسمی باید مالیات بر ارث پرداخت شود

درود بر شما، برای هر انتقال رسمی از جمله همین مورد، بایستی مالیات بر ارث پرداخت شود.

درود
نقل و انتقال رسمی مالیات بر ارث می خواهد.

با سلام واحترام شما میتوانید با گرفتن وکالت محضری از ورثه برای کار های اداری خودتان اقدام نمایید یا تحویل بدهید وکیل دادگستری اینکار را انجام دهند ولی کار های اداری را اغلب وکلا انجام نمی دهند وفقط بابت دادگستری وکالت قبول می نمایند موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی