به علت درج فامیلی غلط، مشکل قانونی ایجاد نمیکند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۲ #97416471

سلام خسته نباشید،
ما چهار فرزندیم.فامیل دوتا از ما ینی منو خواهرم اشتباه زدن تو شناسنامه.. برای مثال فامیل پدرم زارعی هستش ولی فامیل منو یکی از خواهرام تو شناسنامه زارع نوشته شده..همچنین امروز که شناسنامه همسرمو دیدم اونجا هم فامیل منو زارعی نوشتن..ایا برای من دردسر نمیشه؟
برای درست کردن فامیل اقدام کرده بودن پدر و مادرم اما بهش گفته بودن دنبالش نرن که دردسر میشه،دقیقا نمیدونم چی گفته بودن.پدربزرگ پدری هم فوت کردن.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در آینده دچارمشکل میشوید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید آنجا برای شما اصلاح میکنند

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و تقاضای اصلاح را کنید

بنام خدا،از طریق ثبت احوال نسبت به اصلاح شناسنامه اقدام کنید.

جهت اصلاح به اداره ثبت و احوال صادره شناسنامه مراجعه نمایید

جهت اصلاح شناسنامه به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

با سلام و احترام

از طریق اداره ثبت احوال شناسنامه را اصلاح کنید.

سلام از اداره ثبت احوال اصلاح آن را درخواست کنید