در صورت پس ندادن سفته توسط کارفرما، چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۸۰۴ #97230244

با سلام
بنده در تعمیرات یه موبایل فروشی کار میکردم، الان که خارج شدم نه سفته رو میده، نه حساب کتابمو میده.
خواستم بدونم با مراجعه به دادسرا چه چیزایی رو میتونم به جز خیانت در امانت بنویسم؟
در ضمن بحث هم شده بود و توهین کرد.

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست استرداد سفته بدهید که حقوقی است . برای حقوقتان به اداره کار مراجعه نمایید و شکایت کنید . برای توهین میتوانید شکایت کیفری نمایید .

با سلام
بدوا از طریق اظهارنامه استرداد سفته را مطالبه نمایید ودر صورتیکه از استرداد ان استنکاف ورزیدندوبا اثبات رابطه کارگر وکارفرمایی عدم استرداد سفته امانی کارگر بعد از پایان قرارداد کار و به
اجرا گذاشتن آن‌ها توسط کارفرما، مصداق خیانت در امانت است. رویه قضایی حاکم در محاکم قضایی بدینصورت می باشد
البته همانطور که همکارن محترم در این سوال پاسخ داده اند موضوع علاوه بر جنبه کیفری میتوانید از طریق دادخواست استرداد سفته ها را نیز مطالبه نمایید

با سلام و احترام
باید با ارایه اظهارنامه ای سفته ها را مطالبه کرده و از طریق اداره کار احقاق حق نمایید

دادخواست استرداد سفته
شکایت به اتهام توهین مطرح کنید
برای مطالبه حقوق و مزایا به اداره کار مراجعه کنید

بابت سفته : اظهارنامه بدهید
بابت حساب و کتاب : به اداره کار مراجعه کنید
بابت توهین : به دادسرا مراجعه کنید

سلام
این موضوع خیانت در امانت نیست، ابتدا به صورت رسمی سفته و حقوق معوقه خود را درخواست کنید (ارسال اظهارنامه) سپس دادخواست مطالبه حقوق و استرداد سفته را تقدیم دادگاه نمایید.

سلام . موضوع جنبه کیفری ندارد . برای سفته باید از طریق اظهارنماه آن را مطالبه کنید . در خصوص حقوق و مزایا هم باید به اداره کار شکایت نمایید .