چطور باید در مقابل پولشویی که از کارت سرقتی من انجام شده است از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۳ #96909868

من حدود ۱ سال قبل با کمتر گوشیم مورد سرقت قرار گرفت و گوشی من به همراه اطلاعات بانکی من مورد سرقت واقع شد که من به کلانتری بابت سرقت گوشی شکایت کردم ولی تز انجایی که کارت ادرزش نقدی بسیار کمی داشت حدود ۱۰ هزار تومن اون کارتو من نیوزوندم تا اینکه حدود ۴ ماه قبل پلیس فتا تهران من رو احضار کرد که گفت یه سری تراکنش های مشکوک و نوعی پول شویی با کارت من انجام شده که کسی پول رو طریق حساب من به حساب خودش وارد کرده که گویا شخص در خارج کشور قرار دارد ... در پلیس فتا یه سری سوالات راجب این جریان پرسیده شد که منم ماجرا سرقت رو گفتم ک فقط گفتن که چرا کارتو نسوزوندی که گفتم به دلیل بی مبالاتی و ارزش مالی کم اون بود الان از این جریان ۴ ما میگذره میخواستم بدونم الان دقیقا چه اتفاقی میوفته باتوجه به این که کسی از کارت من سو استفاده کرده .بعد اینکه تا الان احضاریه دادگاه و چیزیم نیمده من به شدت نگرانم چون به دانشجو ساده هستم ... میشه یه جواب جامع و کامل به من بدین تا حد امکان
بعد اینکه پلیس فتا شهر کرج رنگ زد که گفت به پلیس فتا احضار شدیید که علتو همون پول هایی که وارد حساب شدند گفتند که گفتن یه چنتا سوال داریم فقط

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنا برصحت اظهارات شما ، جای نگرانی نیست

بایستی حداقل بعد از احضار اولیه کارت و حساب را مسدود مینمودید. به هر روی با توجه به اعلام شکایت سرقت اولیه و عدم انتساب جرم به شما و عدم برداشت و یا تراکنش شخص شما و عدم نقش شما در عملیات شستشوی پول برائت حاصل خواهید کرد