متن آورده شده در زیر که حکم جلب سیار متهم است،چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۶۰۴ #96865161

با سلام و وقت بخیر
شکایت کلاهبرداری از یه آقا بعد دو سال و ثابت شدن انجام کار به نتیجه رسید، حالا برگ جلب سیار متهم رو بهم دادن نوشته:
آقای____به اتهام کلاهبرداری یکسال حبس رد مال غیابی تحت تعقیب کیفری بخاطر متواری بودن برگ جلب در اختیار شاکی تا با معرفی متهم در هر ساعت از شبانه روز جلب نموده و با تحقیقات نامحسوس و پس از حضور محکوم در منزل با اذن ورود به مخفیگاه ۲ نوبت در طول روز از ۶ صبح تا ۱۲ شب توسط رییس کلانتری یا نماینده مجاز وی بلا مانع است.
یکسال حبس یعنی تعلیقی یا میبرنش زندان؟
چون رو پرونده نوشته بود تعزیری.
ردمال غیابی یعنی چی؟
حضور محکوم در منزل با اذن ورود به مخفیگاه یعنی چی؟
با تشکر بابت وقت و پاسخگویی تان ..

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلب و به زندان فرستاده می سود. اما از آنجا که دادنامه غیابی است محکوم علیه می تواند واخواهی کند . با اقدام محکوم علیه به واخواهی قرار تامین صادر و با سپردن تامین مورد مناسب آزاد می شود.
به مامورین جلب اجازه داده شده است که در صورتی که محکوم علیه در منزل است به داخل منزل وارد شوند و نیاز به اجازه صاحب منزل یا مخفیگاه نیست.

حکم زندان تعلیقی نیست و جلب و به زندان معرفی میشود ولی چون حکم غیابی است ایشان حق واخواهی خواهند داشت با واخواهی از ایشان تامین خواهند گرفت و آزاد خواهد شد.