شکایت از سایت کلاهبرداری که بسته شده است امکانش هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #96855038

با سلام خدمت وکلای محترم
به تازگی یک سایت کلاهبرداری بسته شده است که حدودا ۵۰ میلیارد تومان از خیلی افراد کلاهبرداری کرده است.بنده هم از مالباختان این سایت هستم.اگر میشود چند سوال من را جواب بدید ممنون میشم
۱-اگر من شکایت کنم حدودا چقدر طول کشید تا من به پولم برسم چون این سایت شاکی خیلی دارد اولویت رسیدگی به شکایات با کسانی هست که زودتر شکایت کرده اند یا کسانی که پول بیشتری در این سایت از دست داده اند؟
۲-به دلیل اینکه کلاهبرداری این سایت برای پلیس فتا ثابت شده است همه شاکیان باید در دادگاه بر علیه مدیر سایت حضور یابد یا فقط مقدار مبلغ کلاهبرداری شده به مدیر سایت ابلاغ میشود و موظف است پس بدهد؟
۳-اگر مدیر سایت ادعا کند نمیتواند پول همه را پس بدهد تکلیف بقیه مالباختگان چه خواهد شد آیا تا مدتی که نتواند پول همه را پس بدهد و رضایت همه شاکیان را بگیرد باید در زندان بماند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، ۱- مدت زمان قابل پیش بینی نیست و بحث ارتباطی به تعداد شکات و زمان شکایت و مبلغ مورد نظر ایشان ندارد، ۲- هر شاکی می‌تواند حاضر شود یا لایحه ارسال دارد، ۳- چنانچه اموال ایشان کفاف بدهی را ندهد، حبس نیز در انتظارشان خواهد بود.

با سلام
اولیتی جهت پرداخت بابت شکایت زودتر وجود ندارد پرونده نسبت به کسانی که شکایت نمودند در جریان تحقیقات و رسیدگی قرار می گیرد و نامبرده باید رضایت افرادی که شکایت نمودند را اخذ نماید

با سلام و احترام
در مورد سوال اول عرض کنم خدمتتون که خیر هیچ ارتباطی نداره به مبلغ شکایت یا زمان ثبت شکایت که زودتر رسیدگی بشه با دیرتر بلکه تمام پرونده ها به یک شعبه ارجاع میشه و باهم رسیدکی میشه
و سوال دوم اینکه برای تمام شاکیان ابلاغ صادر میشه و اخذ توضیح میشه و تحقیقات انجام میشه و نیازی نیست همه یکجا در دادگاه حاضر بشن و اینکه اموال این شرکت و یا شخص توقیف میشه برای استرداد اموال مردم و در نهایت مجازات حبس در انتظار ایشون خواهد بود