بعد از انجام همه ی کار ها و صادر شدن رای دادگاه مبنی بر پرداخت دیه، متهم محکوم نشد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #96835056

با سلام بنده یک سال و ۵ ماه پیش بینیم شکست و بعد از انجام همه ی کار ها و صادر شدن رای دادگاه مبنی بر باید متهم دیه پرداخت کند و دیگه براش زندان نبرید الان پرونده ۵ ماهه در اجرای احکام قرار دارد و ما رو ۴ ماه الکی چرخوندن و حتی پرونده دو بار دیگه از اجرای احکام رفت پیش قاضی
بار اول گفتن که متهم زیر ۱۸ سال است امکان جلب وجود ندارد
بار دوم گفتن که اصلا متهم با (۳۲ میلیون) دیه اصلا ضامن ندارد و بنده گفتم که مگه میشه ضامن هم نداشته باشد خلاصه امروز گفتن که دستت به جایی نمیرسه تا متهم ۳ سال دیگه بشه ۱۸ سالش
آیا این قانون است ما کلی پول خرج کردیم اخر هم گفتن نمیشود حتی اگر هم وکیل بگیری پس عدالت کجاست ؟
من چیکار کنم حقم پایمال نشه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. در پرداخت دیه سن شرط ملاک سن نیست. می توانید از والدین متهم صغیر مطالبه دیه کنید. در صورتی که امتناع کردند دوباره شکایت کنید.