همسرم به جرم حبس غیر قانونی و تجاوز و پیامک های تهدید آمیز شکایت کرده و خود شخص نیز اعتراف کرده؛ مدارک لازم چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۹ #96784042

باسلام.به همسرم حدود یک سال پیش تجاوز کرده اند و او شکایت کرده است. یکسال است که من از این موضوع بی خبر بوده است و از من پنهان کرده است.
همسرم به جرم حبس غیر قانونی و تجاوز و پیامک های تهدید آمیز شکایت کرده و خود شخص نیز اعتراف کرده است.
مدارک لازم برای اثبات این موضوع چیست؟ و چه حکمی برای آن مرد میبرند؟ و آیا تا به حال که رای نهایی صادر نشده مشکلی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
تبصره ی ۲ ماده ۲۲۴ :هر گاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد، در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند، رفتار او در حکم تجاوز جنسی است. در زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش ، تهدید یا ترساندن زن ، اگرچه موجب تسلیم شدن او شود حکم او اعدام است »
و اگر آدم ربایی بر آن شخص محرز شود به مجازات بزه ارتکابی محکوم می شود
و جهت اثبات نیز باید ادله داشته باشید و شهادت و سوگند و علم قاضی نیز مفید است.

با سلام
برای اثبات زنا به اقرار، شهادت و علم قاضی و بهترین مدرک برای شما جهت اثبات همان اقرار خود متهم است و نیز در صورت داشتن پیامک ، فیلم و عکس و یا شاهد است .
طبق تبصره ی ۲ ماده ۲۲۴ مقرر شده :هر گاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد، در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند، رفتار او در حکم تجاوز جنسی است. در زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش ، تهدید یا ترساندن زن ، اگرچه موجب تسلیم شدن او شود حکم او اعدام است »
و اگر بتوان جرم آدم ربایی را نیز به متهم نسبت و اثبات نمود که ان نیز مجازات خاص خود را دارد.