این متن ابلاغیه یعنی چی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #96752794

موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور ۱۰ روز از تاریخ علت حضور :ادای توضیح
متن ابلاغیه:
مهلت حضور: ۷ روز نوع علت حضور : ادای توضیح در رابطه با شروع زندگی مشترک در دادگاه حاضر شوید
دعوی ... به طرفیت ... مبنی بر طلاق به درخواست زوجه
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق این ابلاغیه شما بایستی تا ۷ روز بعد از رویت ابلاغیه برای توضیحات در شعبه مورد نظر حاضر شوید
چنانچه مستحضرید مشکل خانوادگی شما در دادگاه مطرح و برای اخذ نتیجه گیری و اتخاذ حکم مناسب بایستی سوالاتی را برای دادگاه پاسخگو باشید