بعد از فوت هر کدام از زوجین کلیه دارایی ها به طرف دیگر واگذار شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #96739578

تمام دارایی های من و همسرم بین خودمان مشترک و سه دانگ و سه دانگ میباشد. اما میخواهیم کار حقوقی به ما پیشنهاد شود جهت مشخص بودن دارایی بعد از فوت که، بعد از فوت هر کدام از زوجین کلیه دارایی ها به طرف دیگر واگذار شود و کسی همچون پدر یا مادر فرد فوت شده مشمول ارث نباشد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید نسبت به دارایی هم اقدام به انعقاد صبلح عمری نمایید و مالک در مقام مصالح و طرف دیگر در مقام متصالح باشد و پس از فوت هرک اموال به دیکری تعلق میگیرد و نکته اساسی ان است که حتما صلح عمری را در قالب سند رسمی در دفترخانه اسناد رسمی منعقد نمایید تا بعدها دچار مشکل نشوید

البته یک راهی را میتوانیدانجام دهید و آن صلح سهم یکدیگر به نام هم با حق فسخ و به صورت صلح عمرا می باشد که نکاتی دارد که باید دقت شود و رعایت کنید
بدین صورت تا زمان حیاط مالک هستید و بعد از فوت به مالکیت طرف مقابل در می آید

این امر امکان پذیر نیست زیرا فرد فقط برای یک سوم مال خود میتواند وصیت کند و الباقی ارث طبق قانون به وراث می رسد و در اختیار شما نیست که برای آن بخواهید تصمیم بگیرید