طلاق بخاطر مصرف مشروب امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۹۶۹ #96670

من یکسال و هفت ماهه ازدواج کردم همسرم و خانواده همسرم خیلی دروغ هستن من دانشجوی تربیت بدنی هستم و قرار بود مدرکمو بگیرم و ۱۰ سال هست تکواندو کار میکنم از موقعی که ازدواج کردم همسرم محدوود کرده من و دوران نامزدی مشروب میخورد ولی خیلی کم دو ماه یکبار شاید هم سه ماه یکبار ولی از موقعی که ازدواج کردیم فکر کنم ماهی ۲ بار میخوره ولی این ماه ۶ بار خورده و حتی ماه پیش که خورده بود حالش بهم خورد و من کلی دعوا کردم و گفتم که نخور قول داد و جون من رو قسم خورد که نمیخورم ولی دروغ گفت و قبلا اطلاع میدادن ولی الان دگ نمیدن و با پررویی میگن چیههه مشروب هست دگ کم میخورم زیاد که نیست دوستش و خانومش اومدن خونمون و با هم سه تایی مشروب میخوردن و میخندیدن از چشمم افتاده الان هیچ حسی بهش ندارم و اونم من و فقط بخاطر رابطه میخواد جز این نه محبتی میکنه نه حرفی میزنه کاملا هم وابسته خانوادش هست و دهن بین از این زندگی سرد شدم بخاطر اینکه هم من و محدود کرده و نذاشت ادامه تحصیل بدم و باشگاهم رو ادامه بدم هم هیچ محبتی نسبت بهم نداره خانوادم میگن طلاق بگیر لطفا کمکم کنید یک هفته است که نمیتونم بخوابم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طلاق یکطرفه باید یکی از شروط ضمن عقد را داشته باشید در غیر این صورت طلاق توسط شما امکان پذیر نخواهد بود مگر اینکه وکیل بگیرید و پیشنهاد میشود با دفتر تماس بگیرید.