چگونه می توانم حساب بانکی ام را رفع مسدودیت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۲۵ #96544231

با سلام و عرض ادب
بنده در فضای خرید و فروش ارز دیجیتال فعالیت دارم
و چند روز پیش یک نفر با یه پیج اینستا به بنده پیام داد و حتی با شماره خط ایرانسل هم پیامک داد و تماس گرفتن
و درخواست همکاری کردن که براش ترون خریداری کنم و بنده هم بشون گفتم من تاالان برای کسی اینکارو نکردم ولی اشکال نداره باهم کار میکنیم تا دو سه روز روزانه ۲۵میلیون پول بحساب بنده انتقال میدادن و بنده روزانه ۲۴میلیون براشون ترون انتقال میدادم الان متوجه شدم که روی حساب بنده شکایت شده و حساب بانکی ام مسدود شده است الان از چه طریقی وارد بشم و ثابت کنم که ترون ها به ولت ایشان واریز شده است و چگونه می توانم حساب بانکی ام را رفع مسدودیت کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون و سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌،شما باید در مقابل افراد مسول هستید و باید رضایت ایشان را جلب نمایید و بعد از اشخاص شکایت کنید

اول از طریق بانک از مرجع توقیف کننده مطلع و سپس مدارک و مستندات خود را ارائه دهید.

باسلام
به مرجع توقیف کننده مراجعه و ارائه متن پیامک ها و سایر مدارک و مستندات از خود دفاع نمایید.

با سلام،از مرجع مسدودی پیگیری کنید.اگر شکایت کیفری باشد اصل بر برائت شما است مگر سوء‌نیت شما ثابت شود که ماجرا را شرح میدهید .اما در شکایت حقوقی مبلغ را احتمالا بدون اذن صاحب حساب، به حساب شما واریز نمودند که چون به کارت شما آمده مسئول برگرداندن وجه هستند بعد علیه شخصی که با وی کار می کردید بابت مطالبه وجه شکایت کنید.

با سلام
بستگی داره که حقوقی از شما شکایت شده باشه یا کیفری در صورتی که حقوقی از شما شکایت شده باشد شما ملزم به پرداخت وجه ها واریزی هستین و در صورت شکایت کیفری با توجه به عدم اطلاع شما جرمی متوجه شما نمی باشد

سلام

احتمالا از حساب فرد دیگری وجه واریز شده است
در حالت کلی شما باید وجهی که دریافت داشتید رو به صاحب حساب پس دهید و علیه کسی که از شما ترون میگرفته طرح دعوا کنید و با ارائه ادله کافی و اثبات ادعا وجه خود را دریافت کنید

با سلام و احترام
قبل از هر صحبتی لازم به ذکر است که در کشور ما هنوز قوانین کاملی در خصوص ارز دیجیتال وضع نشده لذا خواهشمند است هیچوقت بدون قرارداد و بدون مشاوره با یک وکیل چنین اقداماتی نکنید.
در خصوص سوال جنابعالی
شما اشتباه کردید و الان اینگونه پرونده ها بسیار زیاد هستند و تنها راه شما برای اثبات بیگناهیتون اینه که بتونید از اون ولت ارز ها رو برگردونید یا اکر بتونید اون شخص رو پیدا کنید از طریق خط تلفنی که تماس کرفته یا آی پی اینستا و اینجور موارد
وکرنه احتمال برد شما در این پرونده بسیار کمه