بنده در مهلت مقرر نتونستم در دادگاه حاضر شوم، الان چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۰ #96390972

با سلام
چند روز پیش ابلاغیه ی الکترونیکی برای بنده ارسال شده که علت حضور دفاع از اتهام انتسابی می باشد
متن ابلاغیه : شکایت اقای.... در خصوص توهین به ایشان
در پایین هم نوشته نتیجه عدم حضور جلب است... بنده در تلگرام که آن خط را سوزانده م و بصورت تلفنی به ایشان فحاشی کردم... با توجه به اینکه بنده ساکن اردبیل هستم و ابلاغیه از طرف دادگستری کل استان خراسان رضوی هست ..بنده در مهلت مقرر نتونستم در دادگاه حاضر شوم .. الان چه اتفاقی خواهد افتاد

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایتی علیه شما تقدیم شده است در صورت عدم حضور جهت دفاع نهایتا رای غیابی صادر میشه و میبایست جهت اجرای حکم نیابت قضایی از طریق دادگاه صادر کننده رای به محل سکونت شما ارسال بشه

به شعبه مراجعه کنید و علت عدم حضور را نیز بیان کنید معمولا در این مواقع مشکلی پیش نخواهد آمد مگر در این فاصله جلب شما صادر شود و توسط شاکی جلب شوید.
ضمنا جهت اطمینان کفیل همراه داشته باشید

عدم حضور شما مانع توقف رسیدگی نمیشود و نهایت باتوجه به اتهام انتسابی و ادله موجود به صورت غیابی حکم صادر خواهد شد

به هر حال شکایتی علیه شما تقدیم شده است در صورت عدم حضور جهت دفاع نهایتا رای غیابی صادر میشه و میبایست جهت اجرای حکم نیابت قضایی از طریق دادگاه صادر کننده رای به محل سکونت شما ارسال بشه قبلا چنین مواردی به لحاظ بعد مسافت عملا برای محکوم علیه تبعاتی نداشت ولی با توجه به اتوماسیون به راحتی نیابت قضایی به دادگاههای محل سکونتتان داده میشه و مامورین شما را جلب و به دادگاه معطی نیابت اعزام میکنند سعی کنید چون فحاشی از جرایمی میباشد که با گذشت شاکی مختومه میشود به هر نحوی که توانستید رضایت شاکی را بگیرید

سلام
می توانید از مشهد وکیل بگیرید تا پیگیر پرونده شما باشد

توهین ، توهین است و فرقی در تلگرام و غیره ندارد، حکم را غیابی صادر می کنند و در صورت صلاحدید قاضی ممکن است حکم جلب صادر کنند