ایا با اسکرین شات میتوانند ادعای حیثیت بکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۰ #96385880

من جر و بحثی با یه فردی کردم در گروه های مجازی و بار ها فحش ناسزا....میداد در جمع و گروه ها مجازی. من یک سری اسکرین شات داشتم ( خودم نگرفته بودم و چند سال پیش بود ) که این شخص یک سری همکاری با یه سری اشخاص نظیر رمال و... کاسبی میکرد دادم به یه نفر اون یه نفر هم فروارد کرد داخل یه گروه حالا اون شخص میگه میخوام شکایت کنم ازت و ادعای حیثت کنم من هم دیلیت اکانت کردم سریع. میتونن با اینطوری ادعای حیثیت بکنن؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شمابایستی به دادسرای محل وقوع جرم (محلی که رمالی صورت گرفته) مراجعه و شکوائیه تنظیم کنید وهمچنین
در ماده ۲ قانون تشدید مجازات ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری ذکر شده است که اگر مالی از طریق غیر قانونی کسب شود، آن مال نامشروع محسوب می‌شود و کسب آن جرم است و برای فرد مجرم مجازات تعیین خواهد شد. بنابراین قضات معمولا افراد متهم به رمالی و فالگیران کلاهبردار را با استفاده از قوانین مربوط به کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع مجازات می‌کنند و اگر این افراد جرم مستقل دیگری نیز مرتکب شده باشند به مجازات آن جرم محکوم می‌شوند.