اینکه بکارت را چه کسی ازاله نموده، قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #96370794

سلام و خسته نباشید
من حدوده سه ماه هست که پرده بکارته ی خانومیو غیر عمد ازاله صورت گرفته
الان از هم جدا شدیم
و سیم کارتی که دستم هست به نام خودم نیست و شاهد هم ندارن
ایا میتونن ثابت کنن که من اینکارو کرده ام یا خیر؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ازاله بکارت توسط شخص قابل تشخیص نیست
ولی زمان قابل تخمین است

اگر شما انکار کنید و شهودی وجود نداشته باشد قابل اثبات نیست.

امکان انتساب به شما به لحاظ قانونی وجود ندارد ولی به لحاظ شرعی و اخلاقی ......

تشخیص ازاله بکارت مبنی بر اینکه توسط چه کسی انجام شده تا مدت نهایتا ۸ روز امکان پذیر است اما بعد از این مدت قابل تشخیص نخواهد بود اما در صورت داشتن شواهد یا مدارکی که احتمالا خانم داشته باشد میتواند بر علیه شما اقامه دعوی نماید در غیر اینصورت هیچ مشکلی برای شما نخواهد بود.