با در نظر گرفتن این شرایط و وضعیتی که توصیف شد، آیا استمرار این شرایط میتونه برای زن حق طلاق ایجاد کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۷ #96364170

با سلام .
زن و مردی با هم توافق میکنن که دیگه با هم بطور مشترک زندگی نکنن و از هم جدا شن. زن بطور کامل جهیزیه ش رو جمع میکنه و خودش و وسایلش با هم از خونه مرد میرن. بعد از چند روز از این رفتن، زن برای دریافت نفقه ش از مرد شکایت میکنه و طی دادگاهی مرد به پرداخت مبلغ مشخصی بطور ماهیانه محکوم میشه. الان بعد از گذشت چندین ماه کماکان زن و مرد دارن از هم جدا زندگی میکنن و مرد کماکان داره ماهیانه نفقه رو میده و هیچگونه طلاقی هم اتفاق نیفتاده. یعنی نه زوج و نه زوجه هیچکدوم برای طلاق اقدامی نکردن
۲. آیا زوج میتونه بره و درخواست الزام به تمکین بزنه؟ منظورم اینه با توجه به اینکه چند ماه قبل زوجه، با رضایت زوج منزل رو ترک کرده و از خونه زوج رفته. آیا این رضایت داشتن زوج در زمان ترک منزل توسط زوجه مشکلی به وجود میاره در ثبت دادخواست الزام به تمکین؟ آیا زوج میتونه الان بره بگه من اصلا پشیمونم که اجازه دادم زنم بره و الان میخوام زنم بیاد منزل مشترک؟ آیا می تونه دادخواست الزام به تمکین بزنه؟

ممنون میشم به دو سوالم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله زوج می تواند دادخواست الزام به تمکین نماید در صورت عدم مراجعه ناشزه محسوب میشوید.

سلام و درود
دادخواست الزام به تمکین قابل ارائه و اقدام است
موفق و موید باشید

سلام، با توجه به پابرجا بودن رابطه زوجیت، رضایت زوج الزام اور نبوده و می تواند هر زمان دادخواست ازام به تمکین مطرح نماید.

بله می توانید دادخواست الزام ب تمکین زوجه را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی تنظیم نمایید

سلام.
بله ابتدا بوسیله ی اظهارنامه همسرتون رو دعوت به زندگی مشترک کنید و سپس در صورت عدم حصول نتیجه اقدام به طرح دادخواست تمکین

با سلام
رفتن زوجه از منزل مشترک بطور توافقی یا بصورت قهر این حق را ایجاب می کند که بعدا زوج درخواست تمکین نماید. پرداخت نفقه به زوجه قانونی است.

بله در صورت پرداخت نفقه و فراهم بودن همه ملزومات برای تمکین زوج میتواند در صورت تمایل دادخواست الزام ب تمکین بدهد و رضایت زوج هنگام ترک زندگی مشترک توسط زوجه مانعی برای دعوت مجدد ب تمکین و الزام ب تمکین نخواهد بود...در صورتی ک زوجه توسط دادگاه ناشزه محسوب شود نفقه ب وی تعلق نخواهد گرفت از طرفی زوجه تنها میتواند با اثبات عسر و حرج و استناد ب تحقق شروط دوازده گانه سند نکاح تقاضای طلاق از دادگاه کند و در غیر اینصورت دادخواست طلاق از جانب وی راه ب جایی نخواهد برد