با صدور رای و به قطعیت رسیدن و اجراییه گرفتن طرف رفته اعاده دادرسی داده که شخص دیگری فیش رو واریز کرده پولشم گرفته؛ میخواد رای رو برگردونه، بنده چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۷ #96355344

سلام بنده از شخصی شکایت کردم بابت رسید پرداختی اقساط بانک ولی این رسید رو من واریز نکردم ولی شخصی که واریز کرده پشت رسید نوشته تمام کارهای حقوقی این رسید به فعلانی انتقال یافت حال با صدور رای و به قطعیت رسیدن و اجراییه گرفتن طرف رفته اعاده دادرسی داده که شخص دیگری فیش رو واریز کرده پولشم گرفته با دروغ میخواد رای رو برگردونه بنده چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتداددرخواست اجرای حکم را بخواهید از طرفی کسی که ادعای نقض حکم را دارد صرف ادعا اعاده دادرسی مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت

درود
ایشان باید ادعای خود را ثابت کنند به صرف ادعا رای نقض نمی شود

درود
ایشان باید ادعای خود را ثابت کنند به صرف ادعا رای نقض نمی شود.

سلام
باید شخصی که حقوق مربوط به رسید را منتقل کرده در پرونده خودتان وارد کنید.

با سلام
رای بنا به درخواست محکوم له نسبت به محکوم علیه اجرا خواهد شد .

اعاده دادرسی در امور حقوقی دارای شرایط حصری می باشد و مصادیق مشخصی دارد و بنظر نمیرسد این ادعا بعنوان اعاده دادرسی پذیرفته شود