بعد از گذشت دو جلسه که نه صاحب سند و پلاک حاضر شد و نه دلالی که از اون خریداری کردیم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #96304386

سلام..
بعد از گذشت یک سال از خریداری ماشین ۱۱۱ مدل ۹۷. میگذره.. زمان خرید فروشنده که یه دلال بود ماشین رو به شرط تعویض کاپوت عنوان کرد.. ولی متاسفانه بعد از شکایت و معرفی کارشناس مربوطه خسارات فراوانی احراز شد.. و جالبتر اینکه بدلیل ایجاد خلل در روند قضایی و تنظیم سند پلاک ماشین به سرقت می رود..و به کلانتری مربوطه اطلاع داده شد.. و تا الان بعد از گذشت دو جلسه که شورا ما رو دعوت کرده بود نه صاحب سند و پلاک حاضر شد و نه دلالی که از اون خریداری کردیم..لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با خیار تخلف وصف دادخواست فسخ و مطالبه خسارت تقدیم دادگاه کنید و یا مطالبه ارش کرده و ضمن آن نیز صاحب سند را طبق قرارداد ایادی قبلی پس از اثبات مالکیت ملزم به تنظیم سند نمایید اما پیشنهاد میکنم توسط وکیل اینکار را انجام دهید و یا با همکاران بنیاد وکلا مشاوره نمایید تا از لحاظ روند رسیدگی مراحل حقوقی دچار مشکل و سردرگمی نشوید.
مؤید باشید