آیا ممکن است تماس کلاهبرداری بوده باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۲ #96279581

سلام،
چند روز پیش از تلفن ثابت با من تماس گرفتن گفتن واسه کرونا بسته بهداشتی رایگان میخواهیم ارسال کنیم از طرف رهبری بعد کد ملی و ادرس خواستن و من ساده هم دادم میخوام بدونم واسم شر نمیشه چند روز استرس دارم، ممنون میشم جواب بدین، شماره که زنگ زد
_____

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ان شاء الله مشکلی پیش نمی آید

با سلام
یقینا از طرف ارگان یا نهادی نبوده است و اختمال دارد کسی برای مزاح خواسته با شما شوخی نماید .
هر چند این روزها کلاهبرداری و شیادی زیاد شده لذا برای شما جای نگرانی نیست .

با سلام
اولا در خواست نیاز بسته یا کمک مالی از طرف ستاد مبارزه با کرونا می باشد نباید هر تلفنی در این خصوص جواب داد مگر تلفنی که از سوی مسئولین داده بشود
دوم در خصوص دادن اطلاعات بایست دید چه اطلاعاتی دادین
ممکنه ازتون سو استفاده کنند
سوم بهتر به پلیس فتا مراجعه کنید بهتر راهنمایتون میکنه یا با شمار تلفن ۱۱۳یا۱۱۴اطلاعات سپاه ویا اطلاعات مشکلتون پیگیری نماید

با سلام
اولا در خواست نیاز بسته یا کمک مالی از طرف ستاد مبارزه با کرونا می باشد نباید هر تلفنی در این خصوص جواب داد مگر تلفنی که از سوی مسئولین داده بشود
دوم در خصوص دادن اطلاعات بایست دید چه اطلاعاتی دادین
ممکنه ازتون سو استفاده کنند
سوم بهتر به پلیس فتا مراجعه کنید بهتر راهنمایتون میکنه یا با شمار تلفن ۱۱۳یا۱۱۴اطلاعات سپاه ویا اطلاعات مشکلتون پیگیری نماید

با سلام اگر در همین حد باشد قاعدتا برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد

باسلام و احترام. متاسفانه در این روزهای سخت افرادی هستند که در پی سواستفاده و کلاهبرداری هستند می بایست احتیاط نمود ممکن است با کد ملی و آدرس شما و به اسم شما خیلی اقدامات انجام پذیرد تا زمانی که جرمی محقق نگردد امکان پیگیری میسر نمی باشد ولی در صورت حساسیت شما در این مورد و برای آسودگی خاطر اقدام به طرح شکایت کیفری با عنوان مزاحمت نموده و در شرح کلیه اتفاقات را عنوان نماید هرچند ممکن است منتهی به صدور نتیجه مطلوبی نگردد و صرفا به عنوان مدرکی است که زمان و اتفاقات را تشریح می نماید و در زمان مناسب قابل استفاده در محاکم می باشد.