رابطه با زن متاهل و تهدید و اخاذی از طرف شوهر ایشون چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۸۷۸ #96268

با سلام
سال گذشته خانوم یکی از دوستانم برای من عکسای عاشقانه و درخواست دوستی دادن بنده هم مجرد و حدود دوماه با ایشون در رابطه بودم و رابطه نامشروع بینمون اتفاق افتاد تا اینکه من با ایشون رابطمو قطع کردمو ایشون با تماسا و پیام های مکرر درخاست ادامه رابطه رو داشتن ک بنده مخالفت کردم تا اینکه حدود ۳ ماه پیش وقتی فهمید نامزد کردم بازهم درخاست دادن و گفتن با شوهرشون مشکل دارن و خواستار طلاق هستند که بنده زیاد جوابگوی ایشون نبودم.
تا اینکه سه هفته پیش شوهر و برادرش من رو به یه مکان خلوت برده و برام چاقو کشیدن ولی ضربه نزدن من خودم را نجات دادم ولی الان تهدیدم میکنن و میخوان ازم اخاذی کنن و عکسای من و نامزدم رو پخش کردن
در ضمن شوهر این خانم سابقه دار هستن
چند سوال داشتم:
۱- درصورت اثبات نشدن رابطه نامشروع حکم بنده چیه؟
۲- من میتونم از شوهر ایشون بعنوان ادم ربایی ،تهدید ، اخاذی ، حیثیت و شرافت شکایت کنم و چه حکمی دارن؟
۳- من تلگرامم رو حذف حساب کاربری زدم مدارک و پیامها و عکسای داخل تلگرام چقدر میتونه اثباتگر باشه
باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. به جرم افترا میتوانند علیه شما شکایت کنند.

2. اگر مدرک دارید بله.

3.فقط به عنوان اماره است و به علم قاضی کمک میکند.