آیا کسی که جعلی کند و با جعل که توسط دفتر خانه برابر اصل شود، سو استفاده کند بعد اصل جعل را گم و گور کند محکوم نخواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #96263137

با سلام
من شکایتی را به جرم جعل یک قولنامه صوری که مدرک آن استعلام اداره ثبت نسبت به ارایه این قولنامه صوری و تحویل یک نسخه کپی برابر اصل آن از اداره ثبت بوده است به دادسرای کیفری بردم. بعد از ماهها تحقیق رای به عدم تعقیب صادر شد. حالا سوال من این است :
آیا شخصی که پرونده را از اداره ثبت برده برای فرار این تهمت اصل پرونده را گم و گور کرده آیا به جرم جنبه عمومی که استعلام اداره ثبت گواه است قابل تعقیب نمی باشد؟
آیا کسی که جعلی کند و با جعل که توسط دفتر خانه برابر اصل شود سو استفاده کند بعد اصل جعل را گم و گور کند محکوم نخواهد شد و کلاهبردار نیست؟
آیا می توان به مرجعی غیر از این شعبه مجدد شکایت کرد تا توسط شعبه دیگری رسیدگی شود؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ادله و مدارک جدی به دست اید میتوان بار دیگر از او شکایت کیفری کرد. همچنین میتوانید به قرار منع تعقیب اعتراض کنید.

سلام.قطعا قاضی مربوطه به نتایجی رسیده که منع تعقیب صادر نموده و چونکه دارای اعتبار امر مختومه است مجددا قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد