آیا به استناد این میتوانم دیگر حاضر به تمکین نباشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #96186221

سلام
همسرم بعد از دادخواست تمکین منو تهدید کرد که حق برگشتن نداری که صدای ضبط شده او را دارم. وبعد از اینکه من با اجراییه تمکین به منزل رفتم مرا به خانه راه نداذ و مورد ضرب و شتم قرار داد.. ایا به استناد این میتوانم دیگر حاضر به تمکین نباشم؟ چون واقعا قصد زندگی ندارد و فقط برای اذیت کردن من تمکین میزنه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عموما شما باحضور دادورز به منزل می روید و موضوع صورتجلسه می گردد . به هرحال اگر اینطور نبوده بابت ضرب و جرح شکایت نمایید تا خوف ضرر محقق گردد

سلام شما با اثبات امر می توانید از تمکین خودداری کنید و اعلام دارید به دلیل وجود خوف ضرر جانی و حیثیتی امکان تمکین ندارید و متعاقبا تقاضای الزام ایشان به پرداخت نفقه را نمایید

در اجرای حکم تمکین و برای مراجعه به منزل باید با حضور دادورز اقدام می نمودید تا موضوع صورتجلسه شود . با وصف مذکور می توانید از همسرتان به دلیل نداشتن امنیت لازم شکایت کنید ولی به نتیجه رسیدن شکایتتان موکول به جو مرجع رسیدگی کننده و تشخیص قاضی خواهد بود .