آیا می شود یکی از والدینم را بجای خودم مسئول کار های حقوقی و پیگیری تصرف ارث و اموالم کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۱ #96110054

با سلام
من توانایی بحث و جدل های قانونی رو ندارم و قصد گرفتن وکیل ندارم می خواهم مادرم به جای من پیگیر کارهایم شود چون تواناییش رو داره و به خوبی از پسش برمیاد. آیا امکانش هست؟ و چه مدرکی نیاز داره؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید وکالتی در دفتر اسناد رسمی به ایشان دهید اما در دادگستری باید وکیل دادگستری داشته باشید

سلام
بله به غیر از مواردی که مرتبط با مسائل قضایی باشد می توانید به مادرتان وکالت دهید .

در رایطه اخذ انحصار وراثت و پرداخت دارایی و این امور میتوانید وکالت کاری بدهید ولی برای شرکت در مراجع قضایی میبایستی وکیل دادگستری بگیرید

با سلام
نسبت به امور اداری خود بجز در امورات مربوط به دادگاه و مراجع قضایی می توانید به مادرتون وکالت مدنی محضری بدهید .
ولی در مورد مراجع قضایی تنها افرادی که دارای پروانه وکالت هستند می تونند اقدام کنند

با سلام
برای انجام امور اداری می توانید مادرتان را وکیل کنید. ولی برای پیگیری های قضایی حتما باید وکیل دادگستری داشته باشید.

برای پیگیری امور اداری می توانید به ایشان وکالت دهید لیکن به جای شما امکان حضور در دادگستری را ندارند

بله امکان وکالت دارید