آیا راهی برای شکایت از پدر و مادر وجود داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۰ #96092775

سلام .
شرایط به این شکل هست که پدرم به شدت قدرت طلب هست و آزارهای روحی زیادی به من وارد کرده و هنوز هم همینطوره . از جمله اینکه بنده رو در یک بازه زمانی به تیمارستان انتقال داده (هرچند افسرده بودم اما نه تا این حد که ببرنم تیمارستان و دارای پرونده بشم) . و بعدها وقتی جویا و پیگیر شدم پدرم دراین خصوص بهم گفت : به من گفته بودن که پسرت معتاد شده (درصورتی که لب به سیگار هم نمیزدم و نمیزنم) (اینکه چنین چیزی به پدرم گفته باشن تا حدی حس میکردم . چون توی بخش اعتیاد بودم و آزمایشای اعتیاد ازم میگرفتن / از طرفی وقتی برای معافیت رفته بودیم که به اصطلاح طوری رفتار کنیم که بتونیم معافیتو بگیریم ، پدرم به دکتر گفت این میرفت توی پارک و واسه خودش مینشست )
موقع سربازی حتی به سربازی رفتم تا معافیت اعصاب و روان نداشته باشم اما دائم پدرم و برادرم بهم میگفتن معافیت بگیر راحت میشی و لذت میبری از زندگیت . ازون طرف گاهی میگفتن تو نمیتونی دووم بیاری . این در حالیه که خود پدرم سربازی نرفته)
انقدر گفتن ، تا من ماهه چهارم برای معافیت اقدام کردم و گرفتم . بها میده به برادرم و من رو تحقیر میکنه . همین برادرم هم از کودکی تا الان همین رویه رو وقتی که از دستم عصبانی میشد پیش گرفته . تحقیر با حرفهایی مثل : تو اضافه هستی ، تو نباید بدنیا میومدی . تو فلانی...
با این حال هیچ وقت دست از تلاش نکشیدم.
مهندس هستم برنامه یاد گرفتم . چند ماه پیش هم شروع کردم کلاس فنی حرفه ای رفتم ، و برادرم وقتی مطلع شد گفت : خوبه ، فنی هم خوبه ، این کارگرای فلان جا که میبینی همه شون مدرک فنی دارن . و این هم تحقیر به نوعی دیگه . نمیدونم چکار کنم . حرف بزنم میگن ؛ ببین تو مریضی تو تیمارستان رفتی . یک بار وقتی ناراحت بودم و داد زدم پدرم گفت زنگ میزنم بیان ببرنتا ( اینهم در حالیه که د تا برادرام که از نظر سنی به هم نزدیکن ، وقتی عصبانی میشدن گاهی وسایل خونه رو هدف قرار میدادن ) . یعنی واقعا نمیدونم چکار میتونم بکنم با این روند . بعد از چهار سال هنوزم روان پزشکی که پدرم باهاش صحبت کرد که منو ببرن بخش اعتیاد تیمارستان ، رو مثل موکل پدرم میبینم . و هر موقع میخوام سر صحبتو باهاش راجع به این مسائل باز کنم قرصام رو افزایش میده . بهش میگم آقای دکتر من فقط اینا رو صرف این میگم که همه جانبه نگاه کنید و من حرص و خشمی نسبت به این مسائل ندارم .چون پدرم یه سری حرفا زده به شما و پیش رفته که زاده ی ذهن خودشه . با این حال حس میکنم حرفای من واسش ملموس نیس . چطور از آنها شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز : اقدامات مذکور فاقد وصف مجرمانه است . مشکل شما بیش حقوقی نبوده و می بایست با یک مشاور مسایلتان را در میان بگذارید . موفق باشید .