توهین به اشخاص عادی در پرونده زیر به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۲۱ #96075

سلام خسته نباشید شرمنده من از طریق ثنا پیامی مبنی براین که برای شماره پرونده قرار نهایی صادر شد من وارد سایت ثنا شدم روند پرونده چون متوجه نشدم منظور ومعانی مفاهیم این متن رو متوجه نشدم با عرض پوزش از اینکه وقت شما عزیزان رو میگیرم مجبور شدم کل متن رو براتون بفرستم ممنون میشم راهنمایی کنید متوجه این متن بشم متن این بود آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 30/08/1397 ساعت 09:27 می باشد رمز وارد شده مربوط به سارا قراجه داغی می باشد 1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 25/10/1397 می باشد 2-پرونده کلاسه 9709980295100914 ردیف فرعی 1 با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به اتهامات توهین به اشخاص عادی و سرقت مستوجب تعزیر و ضرب و جرح عمدی در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 18(مجتمع قضایی شهید مطهری) تهران به تاریخ 07/07/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی 970971 به شعبه 1 دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 18(مطهری) تهران ارجاع شد

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار نهایی صادر شده است به این معنی که ممکن است موجب محکومیت ایشان و ارسال پرونده به دادگاه باشد و یا برائت صادر شده باشد. لذا مراتب را باید سوال کنید.