آیا میتوانم بعد از رضایت اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۴۵ #96037261

سلام و خسته نباشید خدمت شما، موضوع از این قراره که چند نفر ریختن سر من و کتکم زدند داداشم و دامادمون اومدند نجاتم بدهند زنگ زدند کلانتری اومد مامور کلانتری فامیل طرف مقابل بوده من و داداشم و دامادمون رو دستگیر کرده و فقط یکی از اونا دستگیر کرد درصورتی نزدیک به ۱۰ نفر بودند زدند دماغ و جمجمه ام شکستن، مامور کلانتری آشناشون بوده و بهم گفته که نزاع میزنم تا رضایت بدی منم بخاطر اینکه داداشم و دامادمون نبرن زندان رضایت دست نوشته دادم اما قاضی قبول نکرد و با ضمانت فیش حقوقی آزاد شدند دو طرف من در این مدت رو تخت بیمارستان بودم بعداز مرخص از بیمارستان اومدم پیش قاضی و اظهارات خودم رو نوشتم و رفتم دنبال پزشک قانونی، بعداز سه روز احضاریه از کلانتری اومد که جهت ارائه نامه پزشک قانونی، منم مراجعه کردم کلانتری بهشون گفتم که در حال انجام کارهای پزشک قانونی هستم
اما برایم زد عدم نامه پزشک قانونی و مامور کلانتری در اومده گفته قاضی دستور داده صلح و سازش کنید و ازتون رضایت بگیرم بعدا فهمیدم مامور پول گرفته خب منم فک کردم قاضی دستور داده منم رضایت دادم بی قید و شرط. بعداز چند روز نامه پزشک قانونی اومد که خیلی صدمه دیده بودم من چون به کلانتری اعتماد نداشتم برا همین نامه رو به کلانتری ندادم و بعداز ۵ روز رای قاضی اومد که طبق رضایت نامه و عدم نامه پزشک قانونی پرونده بسته می‌شود و تا ده روز حق اعتراض دارید منم بلافاصله رفتم پیش قاضی، تا رفتم داخل گفت چرا رضایت دادی گفتم مگه خودتون دستور ندادید گفتند نه، بلافاصله نامه نوشتن و بهم دادند گفتند برو بده مامور کلانتری که گفته قاضی دستور به رضایت داده، منم نامه رو بردم و تا زنگ زد شروع به لرزیدن کرد و زد زیر حرفش، فردا رفتم پیش قاضی گفتم دیدید که زد زیر حرفش گفتند میدونم دروغ میگه و جالب اینجاست من روزی که رضایت دادم صدا ضبط کردم از مامور کلانتری آیا صدا مدرک هست؟قاضی گفت توام الان اعتراض بزن مبنی بر آگاهی نداشتن از صدمه وارد شده و نداشتن نامه پزشک قانونی، الان پرونده ام از شعبه بازپرسی به دادگاه کیفری رفته رفتم پیش قاضی جدیده که پرونده رفته پیشش بهم گفتم رضایت دادی و طبق قانون نمیتونی برگردی از رضایت منم گفتم قانونی که مجری آن مامور کلانتری گولم زده تقصیر من چیه منکه علم غیب نداشتم که بدون گولم میزنه و به جای قاضی دستور میده و براش توضیح دادم و گفتم حتی صداشو ضبط دارم که گفته قاضی دستور به رضایت داده و درضمن نامه پزشک قانونی بعداز رضایت اومده و من آگاهی از صدمه ای که بهم وارد شده نداشتم، ما غریبیم داخل شهری که هستیم و اون با پول و پارتی از همون اول پرونده رو دستکاری کردند حتی همون مامور گشت که اومد ما رو دستگیری کرد خودش ضامن متهم شده و فیش حقوقی گذاشته براش آیا داخل قانون یه مامور ضامن متهم میشه اونم خوده مامور گشت که صورت جلسه کرده و زده نزاع تا پرونده خراب بشه، در آخر لطفا راهنمایی کنید آیا اعتراضم وارد میشه طبق گفته ای که عرض کردم و آیا اعتراض اونم تو ده رو مهلت داده شده که اعتراض بر رضایت زدم قاضی قبول میکنه؟لطفا جواب بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید اعتراض کنید و در مورد ان مامور هم به دادگاه نظامی شکایت کنید و اگر دادگاه اعتراضتون را قبول کرد در جلسه دادگاه حتما به شکایت از مامور و تشکیل پرونده در دادگاه نظامی اشاره کنید.
در ضمن ضبط صدا ارزش قانونی ندارد ولی قاضی براساس علمش اگر بخواهد می تواند به ان استناد کند