تهدیدم میکنه به ارتباط دوباره به اجبار، اگه شکایت کنم خودم چقدر محکوم میشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۴ #96035774

با یه آقایی ۴ سال پیش رابطه داشتم. بعد ازش جدا شدم. بعد از ۴ سال چند تا عکس ۲ نفره داشتیم میفرسته برام و تهدیدم میکنه به ارتباط دوباره به اجبار. حال اگه شکایت کنم خودم چقدر محکوم میشم. اگه شکایت نکنم و اون اقدام به ابروریزی کنه و پخش کنه چی? و اگه خودش شکایت کنه ازم چی? باید چه اقدامی بکنم.

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

شما قطعا بابت تهدید شکایت کنید .‌گفتنی است شما مجازات نخواهید شد بلکه فقط شخص تهدید کننده مجازات می گردد .‌

با سلام با طرح شکایت از ایشان به عنوان تهدید و عدم اقرار به رابطه با ایشان نزد مقام قضایی و ایجاد مزاحمت ایشان شما محکوم نخواهید شد توجه داشته باشید در روابط نامشروع و منافی عفت اقرار نزد قاضی اعتبار دارد و مقام قضایی نیز در این موارد به انکار شما توجه میکند به هیچ عنوان نترسید و تن به درخواست های ایشان ندهید و تمامی تهدیدهای ایشان از جمله صوت و اسکرین شات میتواند قرینه ای مثبته برای اقناع وجدان قاضی برای محکومیت ایشان است

ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی زندان از دوماه تا دوسال وشلاق تا ۷۴ضربه در انتظار کسی که دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یاشرافتی یامالی ویا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او