رابطه نامشروع، چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۳ #95941336

چطور میتوان با یک دختر رابطه فیزیکی داشت درحالیکه بعدا از این بابت به دردسر نیوفتی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ما راه حل غیرقانونی بلد نیستیم!
قانونی اقدام کنید

باسلام سوال شما طلب راهکاری غیر قانونی و غیر شرعی از حقوقدانان و همکاران گرامی اینجانب هست که حقوقدان هستند و این موضوع اصلا نه اخلاقی هست نه انسانی است نه قانونی و نه شرعی
پیشنهاد من به شما طلب بخشش از خداوند و توبه از افکار منفی و برگشت به صراط مستقیم هست برای شما و امیدوارم که خداوند هم کمک حال شما باشد
زنان و دختران ایرانی ناموس ماهستند و محافظت از ناموس از واجبات کفایی است

رابطه نامشروع دارای مجازات قانونی و شرعی است . حتی اگر به لحاظ قانونی دردسری برای شما پیش نیاید ، تردیدی در بروز دردسرهای اخلاقی وجود نخواهد داشت .

رابطه نامشروع در هر صورت جرم تلقی می شود و اگر طرف شاکی شود و این رابطه اثبات شود مجازات قانونی در پی خواهد داشت و راه گریزی نیز ندارد

سلام
در هر صورت چه برقراری چنین رابطه‌ای مجازات دارد و خلاف قانون است

سلام وقت بخیر
رابطه نامشروع را قانونگذار در ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی بیان نموده است که: هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل (بوسیدن) یا مضاجعه (همبستری و همخوابگی) شوند به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم می شوند و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه کننده تعزیر می شود(مجازات شلاق تعزیری معمولا ۷۵ ضربه شلاق است). جرم رابطه نامشروع ، مجازات عمومی نیز دارد و مدعی العموم (دادستان) بدون شکایت شاکی نیز می تواند وارد رسیدگی گردد.
با رابطه صحیح و قانونی و شرعی ازدواج مشکلی پیش نخواهد آمد

سلام.منظور از زابطه فیزیکی چیست؟چون رابطه جنسی یک مجازات دارد و غیر ان یک مجازات دیگر و این قبیل امور توافقی است.

و اگر توافقی نباشد مجازات سنگینی در پی خواهد داشت.