میتوانند رای داور را به نفع خودشان تغییر دهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #95748835

باسلام و وقت بخیر
بنده یک واحد اپارتمانی راخریداری نموده ام و طبق توافق و مبایعه نامه دفتر املاک فروشنده ملزم به انتقال سند بنام بنده بود که با توجه به اینکه فروشنده همان واحد را از پیمانکار ساختمان که در ازای ساخت ساختمان از مالک ملک بعنوان حق الزحمه دریافت کرده بود را خریده و بنده خریدار دوم محسوب میشوم و اختلافی که بین مالک و پیمانکار سازنده ساختمان بوجود امده مالک از انتقال سند امتناع میکند و بنده از فروشنده شکایت کرده ولی چون در مبایعه نامه شرط داوری گذاشته شده بود به داور ارجاع گردید سوال و نگرانی بنده اینست که ایا فروشنده گان با اعمال نفوذ میتوانند رای داور را به نفع خودشان تغییر دهند؟مبایعه نامه و وقوع بیع و وصول چک و کد رهگیری مبابعه موجود هست و آیا بنده میتوانم شرط داوری را حذف کنم؟ و هزینه داوری براساس ارزش منطقه ای که توسط دفتر قضایی قیمت گذاری شده محاسبه میشود یا بر حسب قیمت ملک؟ممنون میشم راهنمایی ام نمایید.

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هزینه داور بر اساس تعرفه موجود محاسبه میشود و نیز نمیتوان شرط داور را حذف نمود و همچنین در صورت تمایل میتوانید به نظر داور اعتراض نمایید .

خیر شرط داوری قابل حذف نیست هزینه داوری طبق تعرفه اخذ خواهد شد با توجه به مبایعه نامه شما مبنی بر اینکه مستلزم انتقال سند نیز خواهد بود رای داوری به نفع شما خواهد بود در صورت رای داوری به ضرر شما می توانید به رای داور اعتراض کنید

سلام
هزینه داوری طبق تعرفه است با توجه به اینکه تنظیم سند به نام خریدار از تبعات مستقیم عقد بیع است لذا داور هم به نفع شما رای خواهد داد.