تاثیر عدم رضایت شاکی ضرب‌وجرح منجر به محکومیت به ارش در مجازات

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۷ #95721335

سلام، اگر شاکی رضایت نده برای ضرب‌وجرحی که آثاری نمانده و ارش تعیین شده، می‌تونه درخواست دیه نکنه و حبس محکوم‌علیه رو بخواد از قاضی یا رضایت باید گرفت؟ تاثیری داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ارش به حبس تبدیل نمی شود

سلام ، تبدیل محکومیت آرش به حبس امکان پذیر نیست.

سلام .با تعیین ارش تبدیل به حبس نخواهد شد .رضایت شاکی در رای تاثیر گذار خواهد بود

باسلام ، اگر ضمن حکم محکومیت علاوه بر ارش ، حبس هم لحاظ شده باشد و جهات تخفیف هم نسبت به حبس لحاظ نشده باشد ، شما می بایست مدت زمان حبس را متحمل بشوید.
اخذ رضایت قاضی ارتباطی به پرونده نداره و صرفا می بایست رضایت شاکی را اخذ کنید.

سوال شما مشمول ماده ۵۶۷ قانون مجازات اسلامی می‌شود که بیان میدارد
در مواردی که رفتار مرتکب نه موجب آسیب و عیبی در بدن گردد و نه اثری از خود در بدن برجای بگذارد ضمان منتفی است لکن در موارد عمدی در صورت عدم تصالح، مرتکب به حبس یا شلاق تعزیری درجه هفت محکوم می‌شود.
لذا توصیه می شود که برای جلوگیری از صدور حکم حبس رضایت شاکی رو اخذ کنید

سلام حسب توضیحات امکان مجازات حبس متصور نیست

با سلام
خیر تبدیل محکومیت ارش به حبس امکان پذیر نمی باشد و چنین درخواستی قابلیت طرح ندارد.