احضاریه امده برای همه تحت عنوان آخرین دفاعیات، آیا امکانش هست که دو باره به زندان برویم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۴۰ #95590141

سلام خسته نباشید چن وقت پیش یه درگیری داشتیم نزاع دسته جمعی و بعد ازون یه روز به زندان رفتیم حالا یه احضاریه امدم برایه هممون تحت عنوان اخرین دفاعیات ایا امکانش هست که دو بار به زندان بریم رضایت هم در جلسه اول دادگاه دادم باتشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه وثیقه ای معرفی نموده باشید حبس نخواهید شود. در غیر اینصورت امکان حبس وجود دارد.

اخذ اخرین دفاع از بابت جنبه عمومی جرم است و اگر تامین مناسب از شما اخذ شده زندان نخواهد داشت.

سلام
اگر تامین اعم از کفیل یا وثیقه از شما اخذ شده باشد دیگر زندان نمی روید