میتوانم ثابت کنم که زوج خانه را ترک کرده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۷ #95562345

سلام
من ۷ ماه پیش ازدواج کردم که دوماه بعد ازدواج زوج خانه را ترک کرد و رفت چون در خانه من زندگی میکرد و من ازدواج دومم هست همسر اولم فوت کرده دو پسر ۱۷ ساله دارم از همسر اولم. و دلیل اصلی رفتنش این بود که خودش و خانوادش به من گفتن خونه ای که ارث پسرام بود را بفروشم و به زوج بدم چون من این کارو نکردم از خانه رفت ولی همه جا گفته مادرم در زندگی ما دخالت میکرده. زوج خودش قبول کرد ما با بچه ها زندگی کنیم ولی جایی قید نشد اینم بگم با پسرام هیچ مشکلی نداشتن الان چنتا سوال دارم خواهش میکنم همرو جواب بدید چون دادگاه دارم
۱_آیا زوج میتونه برای اینکه منو در شرایط سخت قرار بده بگوید باید پسرا با ما زندگی نکنن چون من بدون بچه هام نمیتوانم زندگی کنم بچه ها پارسال حکم رشد گرفتن و من قیمشون بودم
۲ _من طلاهای سر عقد وطلاهای زوج رو که فاکتور به نام مادرش بوده رو اگر بگم پیش من نبوده و زوج روزی که خانه را ترک کرده با خود برده در دادگاه کافیه یا قاضی منو محکوم میکنه چون نمیخوام برگردونم زوج برای ندادن مهریه همه چیشو فروخته
۳_من به قاضی چی بگم که ترک انفاق به نفع من باشه چون تو این ۵ ماه ۳ بار ۵۰۰ هزار به کارت پسرم ریخته چون شماره کارت منو نداشته و من با داشتن برگه از ۱۱۰ که همون اوایل که رفت ۳ بار از ۱۱۰ گرفتم میتوانم ثابت کنم که زوج خانه را ترک کرده. من به قاضی چیبگم که محکوم بشه.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- ترک منزل از سوی زوج وجاهتی نداشته و قابل استماع نیست . آنچه در قانون وجود دارد مربوط به تمکین زوجه است . لذا هرگاه زوج اقدام به تهبه منزل مشترک نموده و از شما درخواست تمکین کند ، موظف به تمکین خواهید بود .
-- اگر برای ادعای خود مبنی بر توافق اولیه پیرامون زندگی پسرتان با شما مدرکی اثباتی داشته باشید ، زوج نمیتواند خلاف توافق رفتار نماید در غیر اینصورت امکان درخواست زوج برای زندگی مستقل از فرزند قانونی است.
-- طلاهایی که زوج ادعا کند به شما داده باید با دلیل و مدرک اثبات نماید والا با انکار شما تکلیفی برای استرداد نخواهید داشت .
-- واریز وجه به حساب فرزندتان نافی تعهد زوج به پرداخت نفقه نبوده و شما میتوانید مطالبه نفقه خود را بنمائید .