سرقت مستوجب تعزیر چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۱ #95429138

باسلام
خرداد ماه سال ۹۷ به منزل عموم دعوت شدم. اونجا که رفتم شروع به کتک کاری من کردند. بعد از من به جرم ضرب و شتم و ورود به عنف شکایت کردند وکیل هم گرفتند که در دادگاه همه شکایاتشان رد شد و برائت بنده صادر شد. اعتراض کردند در دادگاه تجدید نظر هم این حکم ها تایید شد. حالا بعد از گذشت ۱۹ ماه از ان روز مجددا همان پرونده را تحت عنوان سرقت مستوجب تعزیر مجددا باز کرده اند. و در گردش کار پرونده را که در سایت نگاه کردم نوشته پرونده دارای بازداشتی است.
۱. سرقت مستوجب تعزیر چیست؟
۲. بعد از گذشت ۱۹ ماه یعنی تازه یادشان امده که من سرقت کردم؟
۳. در خصوص بازداشت، یعنی الان منو بازداشت میکنن، من که اصلا کاری نکردم
اینا تا الان بیشتر از ۵۰ پرونده علیه من باز کرده اند که البته همگی رد شده است
ممنونم از لطف شما

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سرقت دو نوع است سرقت حدی که مجازات آن قطع دست است و برای تحقق آن بیست شرط وجود دارد و مابقی سرقت ها که سرقت حدی نباشند سرقت تعزیری هستند