تبانی وکیل در دعوی حقوقی قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۶۶ #95414

سلام همسر بنده خودرویی را به صورت نقد و شرایط به فروش میرساند و در مفاد قولنامه توافق میشود در صورتی که هر یک از چکها وصول نشود فروشنده حق فسخ دارد و در سررسید چک اولی پاس نمیشود و همسرم و بنده میریم پیش وکیل برای فسخ و وکالتنامه را امضا میکنیم و وکیل به ما راهنمایی میدهد میگوید قبل ورود به دادگاه یک چک صوری همسر بنده در وجه یک شخص ثالث صادر و ان شخص از طریق ثبت نسبت به توقیف خودرو مورد معامله اقدام کند و پس از توقیف خودرو دادخواست فسخ را تقدیم دادگاه کنیم و پس از توقیف خودرو و برگذاری جلسات دادگاه الان طرف دعوی مدعی صوری بودن چک و توقیف خودرو شده و قاضی هم میخواهد اعلام جرم کند ایا اگر ثابت شود دعوی صوری بوده با تبانی همسرم و دیگری جرم است؟ ایا وکیل که نقش تحریک ما را در انجام این نوع راهکار حقوقی غیر قانونی بوده چیست و ایا وکیل هم به جرم معاونت در جرم یا تبانی مجازات میشود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اینکه صوری بوده است یا خیر ارتباطی به ایشان نخواهد داشت به دلیل اینکه فروشنده مطابق شروط ضمن عقد به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله حق فسخ معامله را دارد و فرد مقابل دیگر ذینفع برای طرح دعوا نمیباشد.