بعد از ۲ سال پزشکی قانونی متوجه رابطه مقعدی میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۲ #95340941

اگه از رابطه ناامشروع باردار شد باید چه کار کرد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باید اقدام به گرفتن شناسنامه برای طفل نمایند
در غیر اینصورت هر دو مجازات خواهید شد

با سلام.
در خصوص رابطه مقعدی معمولا بعد از گذشت دو سال پزشکی قانونی نمی‌تواند موضوع را تشخیص دهد.
در صورت باردار شدن زن از رابطه نامشروع، مرد موظف است برای طفل، شناسنامه بگیرد و موظف به پرداخت نفقه نیز می باشد.
در هر صورت مشاوره دقیق در مورد سوال شما،قطعا نیاز به بررسی بیشتری دارد که با توضیحات شما، توسط متخصصین قابل مشاوره و ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد.

باسلام
بعد این مدت تشخیص دخول انجام میشود اما فرد فاعل مشخص نمیشود
اگر رابطه نامشروع منجر به حاملگی شده چاره ای جز ازدواج و اخذ شناسنامه ندارید در غیر اینصورت هر دو مجازات خواهید شد

رای وحدت رویه شماره ۶۱۷ مورخ ۱۳۷۶/۰۴/۰۳ هیات عمومی دیوان عالی کشور: بر اساس رای وحدت رویه موصوف که از دیوان عالی کشور صادر شده است، زانی، پدر عرفی طفل حاصل از رابطه نامشروع محسوب شده و موظف به اخذ شناسنامه برای طفل می‌باشد. تنها موضوعی که در تکلیف ها و حقوق طفل متولد شده از زنا، بر اساس قانون و شرع به رسمیت شناخته نشده است، ارث بردن طفل متولد شده از زنا، از والدین و بالعکس می‌ باشد.

لذا پیشنهاد می‌شود در صورت امکان و رضایت طرفین ابتدا صیغه عقد بین شان جاری کنند و سپس به گرفتن شناسنامه برای طفل کنند

در صورت عدم رضایت ‌ و همکاری پدر طفل مادر از طریق دادگاه می‌تواند وی را ملزم به دریافت شناسنامه کند

جرم عمل نامشروع حالا ممکن با رضایت دو طرف باشد یا بدون رضایت هر کدام جرم ومجازات خاص خودش را دارد